Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com
wnr
wnr2
wnr.3
  • promote01
  • promote02

Produk Kita

Kasunyatan nyata

Kita duwe sawetara kasunyatan super ing kene

  • More than 200 employeesMore than 200 employees

    Luwih saka 200 karyawan

  • With 5000 ㎡ production areaWith 5000 ㎡ production area

    Kanthi area produksi 5000 ㎡

  • Professional manufacturersProfessional manufacturers

    Produsen profesional

Aplikasi