Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

Warta

  • What are the advantages and disadvantages of Heat Shrink Butt Splice Connector?

    Apa kaluwihan lan kekurangan Konektor Sambungan Butt Panas?

    Tembung kunci: konektor sambatan bokong, konektor, Sambungan Sambatan Butt terminal minangka jinis terminal insulasi, sing dirancang kanggo panas kabel lan terminal sing bisa nyusut sawise kabel disambungake menyang ujung terminal kanggo nggedhekake proteksi saka sealing terminal jampel Iki ...
    Waca liyane
  • Advantages of the Pogo Pin connector

    Keuntungan konektor Pogo Pin

    Konektor PIN POGO Akeh wong sing durung ngerti iki, PIN POGO minangka aplikasi ing ponsel lan produk elektronik liyane ing konektor presisi, digunakake ing peralatan semikonduktor, duwe peran sambungan. Minangka salah sawijining komponen penting konektor, ...
    Waca liyane
  • RJ45 crystal head wire connection method

    Metode sambungan kabel sirah kristal RJ45

    Saiki wis jaman Internet, saben kluwarga biasane duwe komputer, kepala kristal RJ45 lan kabel jaringan minangka bahan penting kanggo nyambung jaringan, ing transmisi jaringan duwe peran sing ora bisa diganti. Dadi, carane nyambungake kabel sirah kristal RJ45? Sabanjure, kita nggunakake teks lan teks kanggo nerangake ...
    Waca liyane
  • What are the requirements for automotive connector seal testing?

    Apa syarat kanggo tes segel konektor otomotif?

    Nalika nerangake standar kinerja sistem konektor listrik otomotif, yaiku kanggo mematuhi standar USCAR-20, konektor otomotif USCAR-20 kudu aman lan andal sajrone siklus urip, saengga bisa nyedhiyakake kinerja safety dhasar kanggo pangguna. Kanthi pangembangan mobil mor ...
    Waca liyane
  • This is a better way to use the terminal

    Iki minangka cara sing luwih apik kanggo nggunakake terminal

    Terminal minangka jinis konektor kanggo nggampangake sambungan konduktor. Umume kasusun saka bagean insulasi, bagean konduktif, sikil las lan bagean liyane, lan uga shrapnel kanggo terminal jinis spring. Terminal kasebut minangka desain proses. Disaranake sampeyan mikir nggunakake ing ...
    Waca liyane
  • The FPC connector will replace part of the connector under the lightweight upgrade of the equipment

    Konektor FPC bakal ngganti bagean konektor ing upgrade peralatan sing entheng

    Papan sirkuit cetak fleksibel, jeneng ilmiah konektor FPC populer kanggo gunakake yaiku nggunakake bahan alus digawe saka (material) bisa dilipat, ditekuk, produk konektor FPC digunakake kanggo nyambung menyang papan sirkuit (PCB) lan papan sirkuit cetak fleksibel (FPC ), realisasi mekanik lan listrik ...
    Waca liyane
  • Commonly used DC power socket

    Soket listrik DC sing umum digunakake

    Dina iki aku bakal ngomong karo sampeyan babagan soket DC. Kuwat percaya manawa umume wong kudu ora ngerti banget, soket dc ing urip nyata digunakake kanthi akeh, lan nuduhake soket dc minangka salah sawijining fasilitas pasokan listrik sing dideleng komputer ngawasi soket listrik, soket dc kanthi port tambahan, kanggo ...
    Waca liyane
  • Common DC interface specifications for power adapters

    Spesifikasi antarmuka DC umum kanggo adaptor daya

    Colokan adaptor DC uga diarani kepala DC, sing dadi konektor adaptor daya kanggo nyambung karo produk sing diwenehake. Iki kasusun saka tuning fork DC kepala kanthi nyetel shrapnel kontak logam jinis garpu utawa langsung dilebokake kepala DC kanthi awak kontak silinder berongga logam, ...
    Waca liyane
  • Legislatif ndhuwur China nganggo lampiran sing diubah karo HKSAR Basic Law

    Legislatif paling dhuwur ing China dina Selasa milih kanthi sebulat suara kanggo nggunakake Lampiran I lan Lampiran II sing wis diubah menyang Hukum Dasar Wilayah Administrasi Khusus Hong Kong (HKSAR). Kaloro lampiran kasebut gegayutan karo metode pemilihan Chief Executive HKSAR lan metode pambentukan H ...
    Waca liyane
  • Pabrik tombol logam ngerti tombol tombol logam

    Minangka salah sawijining piranti industri sing paling umum, tombol tombol logam wis digunakake ing China. Sawetara wong bisa uga ora ngerti babagan switch tombol logam, lan pengetahuan babagan tombol logam bakal mbantu kita ngubungi tombol logam mbesuk. Apa tombol tombol logam? Tombol logam ngalih ...
    Waca liyane
  • Analisis Prinsip Makarya Terminal UL-URTK / S Saiki

    Area sambungan industri, listrik lan liyane ora bisa dipisahake saka konektor, terminal rel paling akeh digunakake minangka konektor. Maneka jinis terminal rel: terminal voltase universal UK, terminal saiki UL-URTK, terminal voltase plate JHY1, grounding UL-USLKG ...
    Waca liyane
  • Spesifikasi kanggo instalasi terminal ing kothak instrumen

      Kanthi pangembangan tenaga elektronik, sawetara panggunaan terminal saya saya suwe saya suwe, lan saya akeh jinis baris terminal ing dashboard instrumen, kabinet lan terminal. Kanggo njamin keamanan listrik, larik terminal akeh digunakake lan kudu mbayar luwih ...
    Waca liyane