Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

Babagan Kita

Perusahaan kami wis dadi produsen profesional konektor elektronik wiwit taun 2004. Kantor pusat dununge ing Yueqing China. Perusahaan duwe luwih saka 200 karyawan. cabang ing Jiangxi (pabrik) lan Shenzhen (counter). Kita Bekerjasama karo Universitas Shenzhen kanggo nggawe produk. Pasar Utama Eropa Selatan, Eropa Kulon, Amerika Utara, Asia Selatan, Pasar Domestik. Produk utama Seri Power Jacks, Seri Jacks Telpon, Seri Beralih, Seri Jack Jack RCA, seri soket Jaringan.

lokasi

Kepala sekolah

Kantor pusat perusahaan dununge ing Yueqing, Provinsi Zhejiang, sing dadi pusat distribusi elektronik lan listrik nasional. Kantor pusat wis nyipta departemen perdagangan domestik lan manca, departemen riset lan pangembangan teknologi lan departemen produksi.

Kantor Shenzhen

Kantor kasebut digawe ing Shenzhen, pusat perdagangan China. Iku mesthi nggatekake tren pasar, ngerti permintaan pasar lan feed bali menyang kantor pusat perusahaan ing wektu sing tepat. Iki minangka jendhela penting kanggo perdagangan.

Cabang Jiangxi

Kanthi area produksi 5000 ㎡ lan 200 tenaga produksi profesional sing kerja keras ing jajaran produksi.

ChinaWellnow minangka perusahaan sing duwe tanggung jawab sosial. Kasedhiya aktif kanggo ningkatake kegiatan perusahaan, barang, layanan lan kualitas liyane lan perlindungan lingkungan (kalebu keanekaragaman hayati). Sanalika, nggawe hubungan kepercayaan sing solid ing antarane pelanggan lan mitra bisnis, lan njaga lan ningkatake hubungan kepercayaan kasebut ing salawas-lawase. Kita marem kabeh klien karo produk canggih, rega kompetitif, pangiriman cepet lan layanan mandheg. Kita dadi misi kanggo nambah bisnis para pelanggan.

Kantor pusat perusahaan dununge ing Yueqing, Provinsi Zhejiang, sing dadi pusat distribusi elektronik lan listrik nasional. Kantor pusat wis nyipta departemen perdagangan domestik lan manca, departemen riset lan pangembangan teknologi lan departemen produksi. Cabang Jiangxi Kanthi area produksi 5000 ㎡ lan 200 tenaga produksi profesional sing kerja keras ing jalur produksi. Langkah sabanjure nyiyapake pabrik cabang ing Provinsi Yunnan ing taun 2021.

Kehormatan lan Sertifikat

Pabrik kanthi R&D, teknik produksi lan departemen kontrol kualitas, disertifikasi karo ISO 9001: 2015 ing taun 2005. Umume produk sing ditampilake ing situs web iki disertifikasi manawa tundhuk karo standar UL, VDE lan ENEC. Kita Bekerjasama karo Universitas Shenzhen kanggo nggawe produk.

Video