Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

Warta Industri

  • What are the advantages and disadvantages of Heat Shrink Butt Splice Connector?

    Apa kaluwihan lan kekurangan Konektor Sambungan Butt Panas?

    Tembung kunci: konektor sambatan bokong, konektor, Sambungan Sambatan Butt terminal minangka jinis terminal insulasi, sing dirancang kanggo panas kabel lan terminal sing bisa nyusut sawise kabel disambungake menyang ujung terminal kanggo nggedhekake proteksi saka sealing terminal jampel Iki ...
    Waca liyane
  • Advantages of the Pogo Pin connector

    Keuntungan konektor Pogo Pin

    Konektor PIN POGO Akeh wong sing durung ngerti iki, PIN POGO minangka aplikasi ing ponsel lan produk elektronik liyane ing konektor presisi, digunakake ing peralatan semikonduktor, duwe peran sambungan. Minangka salah sawijining komponen penting konektor, ...
    Waca liyane
  • RJ45 crystal head wire connection method

    Metode sambungan kabel sirah kristal RJ45

    Saiki wis jaman Internet, saben kluwarga biasane duwe komputer, kepala kristal RJ45 lan kabel jaringan minangka bahan penting kanggo nyambung jaringan, ing transmisi jaringan duwe peran sing ora bisa diganti. Dadi, carane nyambungake kabel sirah kristal RJ45? Sabanjure, kita nggunakake teks lan teks kanggo nerangake ...
    Waca liyane
  • What are the requirements for automotive connector seal testing?

    Apa syarat kanggo tes segel konektor otomotif?

    Nalika nerangake standar kinerja sistem konektor listrik otomotif, yaiku kanggo mematuhi standar USCAR-20, konektor otomotif USCAR-20 kudu aman lan andal sajrone siklus urip, saengga bisa nyedhiyakake kinerja safety dhasar kanggo pangguna. Kanthi pangembangan mobil mor ...
    Waca liyane
  • This is a better way to use the terminal

    Iki minangka cara sing luwih apik kanggo nggunakake terminal

    Terminal minangka jinis konektor kanggo nggampangake sambungan konduktor. Umume kasusun saka bagean insulasi, bagean konduktif, sikil las lan bagean liyane, lan uga shrapnel kanggo terminal jinis spring. Terminal kasebut minangka desain proses. Disaranake sampeyan mikir nggunakake ing ...
    Waca liyane
  • The FPC connector will replace part of the connector under the lightweight upgrade of the equipment

    Konektor FPC bakal ngganti bagean konektor ing upgrade peralatan sing entheng

    Papan sirkuit cetak fleksibel, jeneng ilmiah konektor FPC populer kanggo gunakake yaiku nggunakake bahan alus digawe saka (material) bisa dilipat, ditekuk, produk konektor FPC digunakake kanggo nyambung menyang papan sirkuit (PCB) lan papan sirkuit cetak fleksibel (FPC ), realisasi mekanik lan listrik ...
    Waca liyane
  • Commonly used DC power socket

    Soket listrik DC sing umum digunakake

    Dina iki aku bakal ngomong karo sampeyan babagan soket DC. Kuwat percaya manawa umume wong kudu ora ngerti banget, soket dc ing urip nyata digunakake kanthi akeh, lan nuduhake soket dc minangka salah sawijining fasilitas pasokan listrik sing dideleng komputer ngawasi soket listrik, soket dc kanthi port tambahan, kanggo ...
    Waca liyane
  • Common DC interface specifications for power adapters

    Spesifikasi antarmuka DC umum kanggo adaptor daya

    Colokan adaptor DC uga diarani kepala DC, sing dadi konektor adaptor daya kanggo nyambung karo produk sing diwenehake. Iki kasusun saka tuning fork DC kepala kanthi nyetel shrapnel kontak logam jinis garpu utawa langsung dilebokake kepala DC kanthi awak kontak silinder berongga logam, ...
    Waca liyane
  • Analisis Prinsip Makarya Terminal UL-URTK / S Saiki

    Area sambungan industri, listrik lan liyane ora bisa dipisahake saka konektor, terminal rel paling akeh digunakake minangka konektor. Maneka jinis terminal rel: terminal voltase universal UK, terminal saiki UL-URTK, terminal voltase plate JHY1, grounding UL-USLKG ...
    Waca liyane
  • Pasar Sensor Taktis Nggayuh USD 16,94 Miliar ing 2026 | Laporan lan Data

    NEW YORK, 17 Oktober 2019 / PRNewswire / - Pasar sensor tactile global diperkirakan bakal tekan USD 16,94 Miliar ing taun 2026, miturut laporan anyar dening Laporan lan Data. Sensor taktil bisa digunakake minangka teknologi penginderaan adopsi, sing nglumpukake lan menehi umpan balik kanggo nanggepi fisi ...
    Waca liyane
  • Unionwell Seneng Nuduhake Produk Saklar Mikro Paling Anyar lan Produk Saklar Mekanik

    Unionwell, Produsen Ngalih Micro China, bangga ngumumake babagan ngenalake switch mikro anyar lan switch mekanik menyang inventaris. Perusahaan kasebut bubar nyetel rekord produksi anyar, kanthi ngasilake luwih saka 300.000.000 switch mikro lan switch mekanik saben taun ...
    Waca liyane