Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

Audio Video Konektor Mount Rca Pin Jack Av Electronics Rac Socket

Katrangan singkat:

Jeneng ltem :Jack Jack RCA

Perumahan :ABS

Material : Tembaga / lron, Plastik

Sertifikasi :RoHS

Suhu :-25 ~ 70 ℃

Tahan Tegangan :500V AC / min

Rated Load : AC 50V 0,2A

Resistensi Kontak :30MΩ

Resistansi Isolasi: ≥100MΩ

Pasukan aktuasi :0,3 ~ 3,0kgf

Urip :10000 siklus

 


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Barang Jack Jack RCA Jinis Konektor RCA, RCA
Materi Tembaga / lron, Plastik Suhu -25 ~ 70 ° C
Tahan Tegangan 500V AC / min Muat Beban AC 50V 0,2A
Hubungi Resistensi 30MΩ Resistansi Isolasi 100MΩ
Kekuwatan Aktuasi 0,3 ~ 3,0kgf Urip 10000 siklus
Sertifikasi RoHS Omah ABS
Werna Abang / Kuning / Putih / Ireng Bolongan 1,2,3,4,5,6

Gambar Produk

RCA-202
RCA-305
RCA-407

Range Aplikasi

1. Produk audio / Video: MP3, MP4, DVD, sistem stereo
2. Piranti digital: kamera digital, video digital
3. Kontrol jarak jauh: Kendaraan, lawang gulung, produk keamanan Ngarep
4. Produk komunikasi: ponsel, telpon mobil, telpon, peralatan bangunan, PDA lsp.
5. Peralatan Rumah Tangga: TV, oven gelombang mikro, kompor listrik, pengering rambut rambut, skala elektronik, Skala Lemak & Banyu, Skala Dapur.
6. Produk Keamanan: Videophone, Monitor lsp.
7. Dolanan: dolanan elektronik lsp.
8. Produk komputer: Kamera, pena rekaman lsp.
9. Peralatan fitness: mesin mlayu, kursi pijet, timer, lsp.
10. Peralatan Medis: sphygmomanometer, thermometer, sistem panggilan rumah sakit lan produk liyane sing padha.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan

1: Kemasan netral: Kemasan akeh ing kantong Poli + kothak njero + karton
2: Miturut panjaluk pelanggan

Pembayaran & Pangiriman

Pembayaran: TT, LC, Western Union, Money Gram, PayPal lsp. T / T 30% minangka setoran lan saldo sadurunge dikirim. Bakal nuduhake foto produk lan paket sampeyan.

Wektu kiriman: 7-10 dina kerja sawise pembayaran dikonfirmasi.
Kirim: Kirim ing saindenging jagad liwat segara, udara, pangiriman ekspres, kaya DHL, UPS, TNT lan FEDEX lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk