Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

Konektor Kabel Kawat Cepat Konektor Sambungan Musim Semi Sambungan Push-in Terminal Block

Katrangan singkat:

Luwih apik tinimbang persimpangan jinis sekrup, ora bakal ngeculake kabel! Ora ana ngawut-awut, ora nganggo kabel sing muter, ora ana bungkus, ora ana slip!
Angkat klip oranye nganti diklik, lebokake kabel kanthi nyurung bolongan nganti sampeyan rumangsa resistensi, driji tetep adoh saka klip oranye yen sampeyan mutusake kanggo ngunci, mula katon cepet. Digawe kanthi apik, regane larang kanggo produk kualitas apik.


Detail Produk

Tag Produk

快速接线端子详情页_01 快速接线端子详情页_02 快速接线端子详情页_03 快速接线端子详情页_04 快速接线端子详情页_05


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita