Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

Konektor Magnetik Wanita Konektor Pengisi Daya Laki-laki Socket DC Charge

Katrangan singkat:

Nomer Model :DC-902 / DC-903

Jeneng produk :Konektor magnetik

Jenis Kelamin :Wanita lan Pria

Tahan Tegangan :AC500V (50Hz) / min

Muat Beban :DC 30V / 1A

Resistensi Kontak :0.03Ω

Resistansi Isolasi: ≥100MΩ

Kisaran Suhu Kerja-30 ~ 70 ℃

Pasukan Pasang :3-30N

Urip :5000 siklus


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Konektor Magnetik Jinis konektor Pin Pogo Wanita
Fitur Adsorpsi Jenis Kelamin Wanita lan Pria
Tahan Tegangan AC500V (50Hz) / min Pasukan Inset 3-30N
Hubungi Resistensi 0.03Ω Resistansi Isolasi 100MΩ
Urip 5000 siklus Sertifikat RoHs
Nomer Model dc-902 / dc-903 / dc-906-6mm / dc-906-8mm / dc-906-10mm / dc-908a / mck2pin / jack wanita / jack pria / konektor magentic android iphone type-c

Katrangan Produk

Konektor magnetik uga dikenal minangka konektor magnet, konektor sedhot magnetik, konektor pengisian sedhot magnetik, konektor adsorpsi magnetik sing kuat, lsp., Kasusun saka jarum PIN, magnet, struktur cangkang plastik. Interioré digunakake kanggo ngisi daya nganggo Pogo Pin, lan sinyal lan pangisi daya bisa dirancang bebarengan. Konektor sedhot magnetik dikembangake lan disesuaikan kanggo nyedhiyakake solusi ngisi konektor sing aman lan trep.

5 Kaluwihan Konektor Magnetik :

1. Adsorpsi otomatis-otomatis, operasi bodho

2. Desain anti banyu anti banyu - anti banyu

3.Ngisi daya efisiensi dhuwur lan data disinkronake bebarengan

4. Saiki dhuwur - tahan desain 5-10A sing dhuwur saiki, kacepetan ngisi daya cepet

5.Fektor - konektor anyar, nyedhiyakake layanan khusus, ningkatake poin adol produk

Lamaran

(1) Aerospace, instrumen medis, elektronik on-board otomotif, peralatan industri otomatisasi, peralatan komunikasi data, peralatan uji industri, peralatan nirkabel, trek mobil cerdas seluler,

(2) Peralatan kasunyatan virtual (VR), peralatan robot cerdas,

(3) Produk sing bisa dipakai cerdas, produk posisi sing cerdas (jam tangan cerdas bocah, gelang cerdas, ponsel sing bisa dipakai, headset Bluetooth, lsp)

(4) peralatan omah cerdas, peralatan terminal genggem cerdas, peralatan sanitasi cerdas, peralatan lan peralatan olahraga outdoor cerdas, fisioterapi cerdas lan peralatan kecantikan

(5) Elektronik konsumen (printer, telpon pinter, komputer, kamera, peralatan video lan audio, PDA)

1

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan

1: Kemasan netral: Kemasan akeh ing kantong Poli + kothak njero + karton
2: Miturut panjaluk pelanggan

Pembayaran & Pangiriman

Pembayaran: TT, LC, Western Union, Money Gram, PayPal lsp. T / T 30% minangka setoran lan saldo sadurunge dikirim. Bakal nuduhake foto produk lan paket sampeyan.

Wektu kiriman: 7-10 dina kerja sawise pembayaran dikonfirmasi.
Kirim: Kirim ing saindenging jagad liwat segara, udara, pangiriman ekspres, kaya DHL, UPS, TNT lan FEDEX lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita