Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

Ngalahake Saklar Toggle SPST DPDT Bagéan no. YB- Seri

Katrangan singkat:

Jeneng Produk: Ngalih Ngalih
Nilai Rating: AC250V 2A utawa AC120V 5A
Urip Mekanik: 100000 siklus
Kisaran Suhu Kerja: -10 ° C ~ 70 ° C
Rentang Suhu Toko: -20 ° C ~ 80 ° C
Hubungi Resistensi: 50mΩ
Resistansi Isolasi: 100MΩ
Pasukan Operasi: 350 士 150gf
Urip Operasi: 10000 siklus

Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik Umum

1. Nilai Nilai: AC250V 2A utawa AC120V 5A.

2. Kisaran Suhu Kerja: - 10 ° C ~ 70 ° C.

3. Kisaran Suhu Toko: - 20 ° C ~ 80 ° C

4. Kondisi uji umum (Tes lan pangukuran kudu digawe ing kahanan standar ing ngisor iki kajaba sing ditemtokake): Suhu: 5C ~ 35 ° C humid Kelembapan relatif: 45% 85% pressure Tekanan udara: 8, 600 ~ 10, 600 pa.

Gambar produk

yb
小钮子弯脚按钮
3p钮子开关
摇臂开关

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk