Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

Reset Momentary Plastik / Saklar Tombol Push Dhewe Ngunci

Katrangan singkat:

Jeneng produk :Ngalih Tombol Push

Nomer Model :DS-211 / DS-213 / DS-314 / DS-316 / DS-427 / DS-428 / PB-305A / PB-305B / R13-507 / R16-503A / R16-50B / R16-503AD / R16- 503BD

Jinis operasi :atur ulang dhewe / kunci dhewe

Werna utama :abang / ijo / ireng / kuning / biru / abu-abu

Aplikasi : Umume cocog kanggo dispenser banyu, treadmills, speaker komputer, mobil baterai, motor, mobil dolanan, lan sawetara switch daya peralatan elektronik.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Ngalih Tombol Push Jinis Operasi atur ulang dhewe / kunci dhewe
Werna utama abang / ijo / ireng / kuning / biru / abu-abu Tegangan Maks 250VAC
Fungsi ON-OFF, OFF- (ON), ON- (OFF) Max Saiki 1A
Nomer Model DS-211 / DS-213 / DS-314 / DS-316 / DS-427 / DS-428 / PB-305A / PB-305B / R13-507 / R16-503A / R16-50B / R16-503AD / R16- 503BD

Karakteristik produk

Tombol push tombolnuduhake saklar sing nggunakake tombol push kanggo meksa mekanisme transmisi kanggo nggawe kontak obah lan penet kontak statis utawa mateni lan mujudake pertukaran sirkuit. Tombol push-button minangka jinis switch utama kanthi struktur sing sederhana lan aplikasi sing jembar. Ing sirkuit kontrol otomatis listrik, digunakake kanggo ngirim sinyal kontrol kanthi manual kanggo ngontrol kontaktor, relay, wiwitan elektromagnetik, lsp.

Ngunci Dhewe :ORA, Pencet daya kanggo njaga, siji liyane penet mati

Reset: Pencet tombol Tombol urip, pencet bali supaya mati

Gambar produk

PB-305
DS-211

Lamaran

1. Produk audio / Video: MP3, MP4, DVD, sistem stereo
2. Piranti digital: kamera digital, video digital
3. Kontrol jarak jauh: Kendaraan, lawang gulung, produk keamanan Ngarep
4. Produk komunikasi: ponsel, telpon mobil, telpon, peralatan bangunan, PDA lsp.
5. Peralatan Rumah Tangga: TV, oven gelombang mikro, kompor listrik, pengering rambut rambut, skala elektronik, Skala Lemak & Banyu, Skala Dapur.
6. Produk Keamanan: Videophone, Monitor lsp.
7. Dolanan: dolanan elektronik lsp.
8. Produk komputer: Kamera, pena rekaman lsp.
9. Peralatan fitness: mesin mlayu, kursi pijet, timer, lsp.
10. Peralatan Medis: sphygmomanometer, thermometer, sistem panggilan rumah sakit lan produk liyane sing padha.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk