Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

DC-050 5.5 * 2.1mm 2.5mm 2.5mm SMD DC Socket Jack Daya Wanita

Katrangan singkat:

Papan Asal: Zhejiang, China
Nomer Model: DC-050
Jinis: ADAPTER
Lamaran: Kekuwatan
Werna: Ireng (warna gawan), putih, biru, kuning, jambon, ijo, ungu
Jeneng produk: Jack Daya DC
Materi: Kabeh Tembaga
Suhu: -30 ~ 70 ℃
Pin: 2.0mm, 2.5mm
Pilar apa ora: Kolom Positioning
Sertifikat: RoHS
Urip: 5000 siklus

Detail Produk

Tag Produk

详情页_01详情页_02详情页_03详情页_04详情页_05


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita