Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

Cepet ing DC Power Jacks Horisontal

Katrangan singkat:

Papan Asal: Zhejiang, China
Nomer Model: DC-005
Jinis: ADAPTER
Lamaran: Kekuwatan
Werna: Ireng (warna gawan), putih, biru, kuning, abang, abu-abu, ungu
Jeneng produk: Jack Daya DC
Materi: Wesi, Tembaga
Suhu: -30 ~ 70 ℃
Pin: 1,65,2.0,2.35,2.5mm
Omah: PA66 / PBT / ABS
Pasukan Operasi :3 ~ 20N
Sertifikat: RoHS
Urip: 5000 siklus

Detail Produk

Tag Produk

详情页_01 详情页_02 详情页_03 详情页_04 详情页_05


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita