Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

5.2mm SMD Tembaga Push Button Tactile Switch

Katrangan singkat:

Nomer Model: TS-5222T
Tingkat Perlindhungan: IP40
Maks. Saiki: 0,5A
Maks. Tegangan: 12V
Omah: PA66 / PBT / ABS, BLK
Materi: Tembaga, wesi lsp minangka pilihan
Spesifikasi: 5 * 5mm
Fitur: 4 pin, SMD / SMT
Tahan Tegangan: AC250V (50Hz) / min
Muat Beban: DC 12V 0,5A
Urip listrik: 100 000 siklus
Otentikasi: RoHS
OEM / ODM: Kasedhiya

Detail Produk

Tag Produk

详情页_02 详情页_03 详情页_04 详情页_05


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita