Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

OT Konektor Terminal O-tipe Non-Terisolasi Cincin Spade Crimp Listrik

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Terminal Dering Tanpa Terisolasi

Tipe : Adaptor

Aplikasi : Daya
Jenis Kelamin : Pria lan Wanita
Werna : Perak
Dianggo: Akeh Digunakake
Awak Terminal: Tembaga
Plating: Timah
Jinis konektor : Adaptor
Fungsi : Sambungake Kawat

Detail Produk

Tag Produk

未标题-1 详情页_02 详情页_03


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita