Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

Saklar Rocker Waterproof Off

Katrangan singkat:

Sertifikasi : ROHS

Papan Rfigin : Zhejiang, China

Jeneng merek : WNRE

Nomer Model : KCD Switch

Jinis ngalih: Rocker switch, kcd switch


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan:
Umume produk kami sertifikasi CE UL CCC. Kita khusus ngasilake lan ngrancang saklar Rocker luwih saka 20 taun.
Kita nindakake OEM saka 1Waterproof 2Base type 3Body color 4Rocker color 5Actuator shape 6Making 7Position 8Terminal Saiki kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan.

Rentang panggunaan:
Saklar rocker minangka saklar daya kapasitas cilik sing cocog kanggo peralatan rumah tangga lan peralatan kantor. Yen dibandhingake karo switch liyane, luwih kuat. Mangga komunikasi karo kita babagan sing dibutuhake saiki supaya bisa mungkasi masalah kakehan. Lan aja nganti banyu yen ngalih tanpa fungsi anti banyu. Rong cara desain Kanggo nggayuh fungsi anti banyu: nganggo tutup kompak utawa anti banyu.

Spesifikasi Teknologi

Katrangan Atribut Produk
Pabrikan WNRE
Aktuator Rocker
Werna Ireng
Formulir Kontak DPDT
Hubungi Plating Perak
Rating Hubungan 20 A
Rating Saiki 20 A
Murup Murup
Warni Pencahayaan Ijo, Amber
Tegangan Pasokan LED 12 VDC
Jinis Lampu LED
Suhu Operasi Maksimum + 85 C
Suhu Operasi Minimal - 40 C
Gaya Pemasangan Panel
Jinis Pemasangan Krenjang
Produk Saklar Rocker
Jinis Produk Saklar Rocker
Seri KCD
Fungsi Ngalih (ON) - MATI - (ON)
Gaya Penghentian Cepet Nyambung
Jeneng tradhisi Contura II & III
Jinis Ganti Rocker Snap-In
Rating voltase DC 12 VDC

 

Klasifikasi Ekspor lan Lingkungan

ECCN   EAR99
HTS   8536509065
RoHS Patuh   Nggih 
Nomer Pambébasan RoHS   N / A
Lead (PB) ing Terminal   Ora 
Tekan SVHC   Ora
REACH Jeneng Bahan   N / A

 

1

Saklar Rocker minangka saklar daya kapasitas cilik sing cocog kanggo peralatan rumah tangga lan peralatan kantor. Yen dibandhingake karo switch liyane, luwih kuat. Nanging, ana macem-macem jinis switch rocker.

1. Kapasitas cilik sing ora ditutup

Voltase lan arus switch jenis kapal kaya iki, 5A @ 120VAC, 28vdc; 2A @ 250VAC. Produk jenis iki nduweni telung posisi. Ing babagan materi, terminal biasane kuningan ditutupi emas utawa perak. Umur dawa, nganti 50000 kali.

Rating Listrik 5A @ 120VAC, 28VDC; 2A @ 250VAC

Kehidupan Listrik 50.000 siklus khas

Hubungi Resistensi <30 mΩ maks dhisikan @ 2-4VDC, 100mA

Kekuwatan Dielektrik 1500Vrms min

Resistansi Isolasi> 100MΩ min

Suhu Operasi -40 ° C nganti 85 ° C

Suhu Panyimpenan -40 ° C nganti 85 ° C

2. Jinis kapasitas gedhe ditutup

Kanggo switch jinis kapal kapasitas gedhe, luwih cocog digunakake ing pasokan listrik, lan keamanan segel luwih dijamin, 15A @ 125VAC; 8A @ 250VAC, nganggo gir loro, utawa mateni, lan bahan terminal klambi timah kuningan.

Rating Listrik 15A @ 125VAC ; 8A @ 250VAC

Kehidupan Listrik 10.000 siklus khas

Hubungi Resistensi <50 mΩ dhisikan

Kekuwatan Dielektrik 1500Vrms min

Resistansi Isolasi> 100MΩ min

Suhu Operasi -40 ° C nganti 85 ° C

Suhu Panyimpenan -40 ° C nganti 85 ° C


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita