Telpon Ponsel
+86 13736381117
E-mail
yqwnrsales@oksmail.com

Saklar Lampu Rocker Waterproof

Katrangan singkat:

Sertifikasi : ROHS

Papan Rfigin : Zhejiang, China

Jeneng merek : WNRE

Nomer Model : KCD Switch

Jinis ngalih: Rocker switch, kcd switch


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi saklar taktik momentum

Fitur / Wuku
Model momentum (reset) lan njaga (latching) kasedhiya
PC lan terminal sambung cepet
Kurung recessed sing kasedhiya- ngalangi aktuasi sing ora disengaja
RoHS manut
Pilihan berlapis emas kasedhiya

Aplikasi Khas
Perkakas cilik
Komputer lan periferal
Instrumentasi medis

Parameter mekanik :

Kekuwatan aktuator: 2-8N

Urip: paling ora 10000 siklus

Parameter bahan :

Basis nggunakake PA66 utawa PA9T (bahan asli)

PA66 Solder @ T230 PA9T solder @ T260

Terminal nggunakake timah / perak / emas berlapis tembaga (minangka sarat sampeyan saiki)

Ketebalan terminal 0.6mm-1mm (minangka kebutuhan sampeyan saiki)

Parameter listrik :

Rating Listrik 6A @ 250VAC

Kehidupan Listrik 10.000 siklus khas

Resistensi Kontak <30 mΩ

Kekuwatan Dielektrik 1500Vrms min

Resistansi Isolasi> 100MΩ min

Suhu Operasi T -40to 85

Suhu Panyimpenan T -40 nganti 85

Informasi nawakake

Conto

1. Sampel Wektu timbal: 3-10 dina

2. Biaya conto: Sampel gratis nanging panuku mbayar biaya pengiriman

Volume

1. kapasitas produksi 100k / minggu

A. Volume wektu pamimpin Qty 10-25day kurang saka 100k

15-30 dina kurang saka 200k

2.Sampel Qty: 5-50 pcs

3. Volume Qty:

Kira-kira jumlah volume

Kira-kira jumlah taun kanggo bagean iki

Kauntungan:

Umume produk kami sertifikasi CE UL CCC. Kita khusus ngasilake lan ngrancang saklar Rocker luwih saka 20 taun.

Kita nindakake OEM saka 1Waterproof 2Base type 3Body color 4Rocker color 5Actuator shape 6Making 7Position 8Terminal Saiki kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan.

Panggunaan:

Saklar rocker minangka saklar daya kapasitas cilik sing cocog kanggo peralatan rumah tangga lan peralatan kantor. Yen dibandhingake karo switch liyane, luwih kuat. Mangga komunikasi karo kita babagan sing dibutuhake saiki supaya bisa mungkasi masalah kakehan. Lan aja nganti banyu yen ngalih tanpa fungsi anti banyu.

Paket: Kemasan netral utawa nyithak band sampeyan ing karton
100 pcs / tas / karton

Katentuan Pembayaran: Paypal (kurang saka 300 $) T / TL / C saiki katon

Mata uang: Dolar AS. RMB

Katemtuan Perdagangan: EXW FOB CIF CFR

Cara pengiriman: Express (DHL UPS) liwat segara kanthi pesawat udara


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita